Monday, July 19, 2010

Blanken sterven eerder onnodig dan negers

Dat ga ik jullie nu uitleggen kinderen van groep 4 van de basisschool. Dus pak je driehoek potlood erbij of je vulpen. Je gum, je Lijm(als je die nog niet opgesnoven hebt) en Luister naar wat deze wijze man zegt. Heel belangrijk om te weten is dat ik niet Racistisch ben. Ik haat iedereen gewoon even erg :p

De reden waarom westerse blanken vaker onnodig sterven dan hun negroide soortgenoten. Is omdat het meercellig organisme genaamd homo sapien van het kaukasische ras(blank mens) Avontuurlijker is ingesteld dan de westerse negroide mens. Dit leid tot mooie uitvindingen en ontdekkingen. Zoals het ontdekken van Amerika(En dan heb ik het niet of christopher columbus) maar over de vikingen die in het jaar 1000 al de oostkust van new foundland(canada) ontdekte) ook alle belangrijke uitvindingen zijn gedaan de blanken. Uitvindingen zoals de gloeilamp, de stoomketel, de auto,de pest, The victoria's secret fashion show en de Ipod.

Maar de reden waarom blanken vaak onnodig sterven zijn.omdat ze dingen doen die niet nodig zijn owjah daarom heet het onnodig
bijvoorbeeld.
Steve Irwin(R.I.P) the crocodile hunter. Wie springt er nou op de rug van een krokodil of gaat spelen met giftige slangen? dat zie je een neger nooit doen. Ik bedoel als krokodil vriendelijk of aaibaar zou zijn dan zou hij er wel uit zien als een Pokemon ofzo. Het uiterlijk van een krokodil zegt gewoon 1 ding en dat is ''ROT OP''

Je hoort op het nieuws bijvoorbeeld.

Er is een Man opgegeten toen hij in de open grote ocean ging zwemmen. De nietsvermoedende duiker werd opgegeten door een Witte Haai. het enige wat er van hem is gevonden is zijn been en zijn linker Testikel. Dan weet ik al meteen. Hij was blank. Want negers doen dat niet.die zwemmen niet in een grote open oceaan. terwijl ze weten dat er een wereld onder hen leeft die nog gevaarlijk is dan Brooklyn. sowieso zwemmen doen we liever niet(spreek ik vooral voor mezelf en de mensen die ik ken) En al helemaal niet in de zee. Die ik sowieso supervies vind. Als je bekijkt hoeveel walvissen daarin zwemmen en daar ook allemaal in schijten en seks in hebben. Ik bedoel.... Een walvis kan 30 meter worden. Als zo een beest klaar komt heb je het over 30 Liter walvis sperm dat in de ocean terecht komt.en als daar 100.000 van rondzwemmen en rondschijten. bedenk dan maar eens goed waar je in zwemt. oww en dan komt er een golf die je niet aan zag komen. Hopatee een slok zeewater in je mond. een heerlijke emulsie van al het voorgaande. wat bloed van die opgegeten man en zijn rechter testikel. En van dat gezonken BP platvorm. En de oceaan is zout. OK maar ik snap dat je als normaal mens hier niet bij stil zal staan. Wat erg goed is.

waarom zeg ik eigenlijk open oceaan? bestaat er een gesloten oceaan? ownee dan heet het een Meer

Nieuwsbericht nummer 2

In de zwisterse alpen is gister een Man omgekomen nadat hij bedolven werd door een Lawine. Lawines komen niet voor op de veilige pistes. Wat doe je in de buurt van zo een plek? Een neger zie je niet snel op wintersport want het is koud in de sneeuw en Kou is vijand nummer 1 van een neger. En of je het geloofd of niet Een neger is koudbloedig. Hoe kouder het wordt hoe inactiever zijn lichaam wordt. Bij temperaturen onder het vriespunt gaan ze zelfs een winterslaap doen. Ik heb dat afgeleerd. Maar ik heb wel minder energie in de winter. Ik ben trouwens in 2007 wel op wintersport geweest. Maar dat was verplicht want het was een Cios straf......ehm Wintersport kamp. Ik doe natuurlijk aan topsport dus het begon al zo van....''Ok Jerrel je mag kiezen tussen snowboarden en skieen wat wil je doen? Ik zeg ehm!! Geen van beide. Ik wil graag binnen blijven en niks doen of nog beter thuisblijven en een week vrij krijgen. Maar dat was geen Optie dus toen vroeg ik. Waarmee vallen de minste doden of gewonden? Hij zegt ehm dat is met Skieen. Ik zeg ''OK dan ga ik skieen'' even tussendoor ik kijk nu tv en ik vind die nieuwe albert heyn reclame echt lame. maar ik ga verder. Toen moest ik dus verplicht mee op wintersport kamp. Met de Bus. Dat betekende een reis van 13 uur. 13 reizen is al veel,laat staan naar een plek waar je nieteens heen wil. Ik vroeg nog slaap tabletten maar de dokter zei dat is alleen voor slapeloosheid. Want ik dacht als ik er 1 in neem dan val ik in slaap en wordt ik 13 uur later in het Neutraalste land ter wereld wakker. maar dat werd hem dus niet. Toen vroeg ik maar anti depressiva dat werd t ook niet. ok doorspoelen>>>>>>>>>>> toen stond ik daar dus de 1e dag in zwitserland lopend door de sneeuw naar de skilift. Ski schoenen zitten echt shit. Ik zag eruit als een michelin mannetje.... En onbewust kijkt iedereen raar naar je heh als je als neger met ski's rondloopt. Ik neem het ze nieteens kwalijk ofzo :lol: want ik stond daar boven aan de piste en Zowel mijn bewuste en onderbewuste zeiden. ''Dit klopt niet, dit is tegen de natuur'' Een beetje alsof een klu klux clan lid bij Barack obama komt eten ofzo of dat Geert Wilders in een Moskee op bezoek gaat. Maar achteraf was het het best leuk die week skieen. Ik zou het niet nog een keer doen natuurlijk. En de week vloog vooral voorbij omdat ik elke dag om 8uur ging slapen zodat de week zo snel mogelijk voorbij was.
Een jaar later vertelde een klasgenoot van mij die professioneel snowboarder is. Dat het ook zo is dat als je een neger in de bergen ziet, dat je dan een wens mag doen. Nou kan je je voorstellen hoe vaak je een neger ziet in de bergen(bijna niet) net zo vaak ongeveer als een vallende ster. nahjah in 2007 had je natuurlijk britney spears die de weg kwijt was dus toen zeg je best vaak die Vallende ster. maar ik bedoel een echte ster.

Nog meer nieuws,

Een man is opgegeten door een leeuw toen hij op Safari was. Uiteraard was ie blank. Negers gaan niet op safari want A: ze wonen er B: ze leren vanaf jongsaf aan als je een leeuw ziet moet je 1 ding doen....... Rennen.

Films

In Enge films is het precies zo. Blanken enge films gaan meestal dood omdat ze nieuwsgierig zijn. Ik bedoel. Als ik een eng huis zie of iets zie wat scary shit is. Maak ik dat ik wegkom. Maar nee die blanken in die films moeten onderzoeken waar die scary shit vandaan komt. Wat die galmende stem is die ze horen. en als ze dat weten wat dan? winnen ze een auto ofzo? of een smak geld? t grootste deel van de groep gaat altijd dood. Waarbij de vluchtende Neger altijd als eerst sterft. Dat is een Regel in de horror movie scene. De neger sterft als eerste. En daarna sterft t domme blondje en dan de rest en 1 of 2 overleven het. Maar die sterven dus onnodig. De neger stierf ook onnodig maar die maakte tenminste nog dat hij weg kwam. Owjah nog 1 vraag. Waarom struikelen en vallen gillende meiden altijd in horror films? ik heb 1000 mensen zien rennen in mijn leven en zelden struikeld er iemand over zijn/haar eigen been.

En dan zegt 1 wijsneus. Maar Negers sterven ook vaak onnodig. Kijk maar naar de amerikaanse ghetto. Dan zeg ik NEEEEE!! dat is niet waar. Dat is niet onnodig. Dat is juist nodig. Je kan het vergelijken met het wilde afrikaanse leven in de serengety. De natuur houdt zichzelf in Balans. Een vrouw in de ghetto werpt gemiddeld ehm naar schatting minstens 6 kinderen(per jaar) als dan ook al die mannen blijven leven dan krijg je dus een Overblack situatie(teveel negers) Dus ik vind het een goede zaak dat ze elkaar afknallen. want zo krijg je geen overbevolking. Zie je de natuur lost alles zelf op. owjah ik bedoelde trouwens 6 kinderen in haar leven. niet per jaar.

nog meer onnodige doodsoorzaken

Bergbeklimmen.
Autoracen.
Diepzee duiken.
Skydiven.
nucliaire tests.
op de camping staan bij een storm. :pOwjah Dora the explorer vind ik totaal niet realistisch ze is avonturistisch en heeft een kleurtje. Dat klopt totaal niet heh.


Ok Kinderen zijn er nog vragen? opmerkingen? steek dan je hand op.
Ok jij daar kom maar naar voren om je vraag te stellen. Ok hijs eerst je broek op. what the hell is er mis met jullie tegenwoordig. Je moet je broek over je bil dragen. Waarvoor denk je dat een riem is? het boeit me niet dat je een Bjorn borg draagt.
Okaay stel je vraag maar?
"ehm jah mijn vraag is als een nege......
owww je tijd is om, Ik moet ervandoor er wacht een broodje Chicken Teriyaki op mij bij de Subway.

Doeeg kinderen bedankt voor jullie aandacht. wees zo slecht mogelijk dan kom je verder in t leven en wordt je ouder.

doei!!!

4 comments:

 1. dit artikel, is werkelijk geniaal :p

  ReplyDelete
 2. Dit is één van de beste dingen die ik ooit heb gelezen.

  ReplyDelete
 3. mooi een neger ook wel nikker genoemd moeten gewoon er uit allemaal de opvreters heil hitler en en de c.c.c is good dood de nikkers en negers

  ReplyDelete
 4. grappig.. negers doen dus niks en vinden niks uit.,., je zou zeggen dat ze aan het einde van hun evolutie zijn gekomen ??

  ReplyDelete